I huvudet på Dahnielson

Tänkte bara meddela att jag nu känner mig något bättre. Eller ja, så bra jag kan känna mig just nu.

Syftet med den här bloggen är definitivt inte att gnälla över hur dåligt jag mår, sådana finns det gott om på annat håll. Det är bara att acceptera: Jag har en sjukdom (som jag skrivit om tidigare) som är diagnostiserad; jag vet att mitt humör svänger och kommer att svänga, trots medicinering, och att särskilt depressionerna kommer att följa mig livet ut. Det är bara att ”shut up and suck!”

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Trackback

  • Av Dahnielson : The botten is nådd den 26 oktober, 2009 kl 02:23

    [...] som gått har för mig varit den tyngsta på länge. Vid det här laget känner nog de flesta redan till att jag är manodepressiv; vilket också är anledningen till att jag under [...]